Annas Kök

Restaurang i Lund

Matlagningskurs

I kursen ingår:
  • Fördrink och tilltugg
  • Trerätters meny
  • Vin
  • Kaffe
  • Recepthäfte

Laga en festmåltid med Annica! 1195:-/person

Välkommen till en lärorik, delikat och inspirerande kväll i Annas Kök. Ni lagar tillsammans med vår köksmästare Annica en trerätters meny. Vi avnjuter måltiden med noga utvalda viner vid ett festligt dukat bort.

  • Vi tar emot er i restaurangen med en fördrink och en liten aptitretare.
  • Annica presenterar kvällens meny.
  • Ni blir uppdelade i förrätts-, varmrätts- och dessertgrupper.

Grupperna lagar sina rätter med assistans av Annica. Ansvariga för varje grupp färdigställer de sista detaljerna innan vi sätter oss till bords och njuter av det ni skapat.

Minimum 8 pers och recepten från kursen får man med sig hem.

 

Meny exempel, anpassas efter säsong

Smörstekt vit sparris med ramslöksmajonnäs, regnbågsrom, surdegsbrödflarn och krispig sallad på hyvlad sparris, rädisor och krasse

***

Ugnsbakad färsk skreitorsk med puré på gröna ärtor, grön sparris, färska spritärtor, picklad silverlök, dill och beurre blanc. Serveras med kompott på färskpotatis med gräddfil och färska örter

***

Rabarbersemifreddo med mandelkaka, vaniljmarinerade rabarber, flädergelé och kristalliserad vit choklad