fisk-och-potatis

Annas Kök

Restaurang i Lund

Matlagningskurs

I kursen ingår:
  • Fördrink och tilltugg
  • Trerätters meny
  • Vin
  • Kaffe
  • Recepthäfte

Laga en festmåltid med Annica! 1195:-/person

Välkommen till en lärorik, delikat och inspirerande kväll i Annas Kök. Ni lagar tillsammans med vår köksmästare Annica en trerätters meny. Vi avnjuter måltiden med noga utvalda viner vid ett festligt dukat bort.

  • Vi tar emot er i restaurangen med en fördrink och en liten aptitretare.
  • Annica presenterar kvällens meny.
  • Ni blir uppdelade i förrätts-, varmrätts- och dessertgrupper.

Grupperna lagar sina rätter med assistans av Annica. Ansvariga för varje grupp färdigställer de sista detaljerna innan vi sätter oss till bords och njuter av det ni skapat.

Minimum 8 pers och recepten från kursen får man med sig hem.

 

Meny exempel, anpassas efter säsong

Smörstekta pilgrimsmusslor med blomkålscrème, brynt smör, soja, råhyvlad blomkål, blomsterkrasse och rågbrödskrisp

***

Helstekt ryggbiff med jordärtskockspuré, rostade jordärtskockor, smörstekt svamp, krispig grönkål, potatisgratäng och rödvinssky

eller

Dagens färska fisk, vitvinskokta blåmusslor, ugnsbakade färska rödbetor, skummig musselsås, potatispuré och crudité på polkabetor och dill

***

Vit chokladmousse med Blondie, havtornscurd, sockrade havtorn, brynt vit choklad och rosmarin