Annas Kök

Restaurang i Lund

Matlagningskurs

I kursen ingår:
  • Fördrink och tilltugg
  • Trerätters meny
  • Vin
  • Kaffe
  • Recepthäfte

Laga en festmåltid med vår köksmästare! 1195:-/person

Välkommen till en lärorik, delikat och inspirerande kväll i Annas Kök. Ni lagar tillsammans med vår köksmästare en trerätters meny. Vi avnjuter måltiden med noga utvalda viner vid ett festligt dukat bort.

  • Vi tar emot er i restaurangen med en fördrink och en liten aptitretare.
  • Köksmästaren presenterar kvällens meny.
  • Ni blir uppdelade i förrätts-, varmrätts- och dessertgrupper.

Grupperna lagar sina rätter med assistans av köksmästaren. Ansvariga för varje grupp färdigställer de sista detaljerna innan vi sätter oss till bords och njuter av det ni skapat.

Minimum 8 pers och recepten från kursen får man med sig hem.

 

Meny exempel, anpassas efter säsong

Tonfiskcarpaccio på knaperstekt tortilla med wasabimajonnäs, syltad ingefära, chili, lime, koriander, mizuna, sjökorall och rostade sesamfrön

***

Crepinetteinbakad hjort från Sjunkaröd serveras med krämig ramslöksrisotto, smörstekt vårsparris och 70 % mörk chokladsky

***

Mille feuille på hallon, björnbär och blåbär, vaniljmarinerad melon, cointreaucrème, nougatine, syrlig krusbärssorbet och hasselnötscrumble