fisk-och-potatis

Annas Kök

Restaurang i Lund

Matlagningskurs

I kursen ingår:
  • Trerätters meny
  • Vin
  • Kaffe
  • Fördrink & tilltugg
  • Recepthäfte

Laga en festmåltid med Anne-Lise! 1195:-/person

Välkommen till en lärorik, delikat och inspirerande kväll i Annas Kök. Ni lagar tillsammans med vår köksmästare Anne-Lise en trerätters meny. Vi avnjuter måltiden med noga utvalda viner vid ett festligt dukat bort.

  • Vi tar emot er i restaurangen med en fördrink och en liten aptitretare.
  • Anne-Lise presenterar kvällens meny.
  • Ni blir uppdelade i förrätts-, varmrätts- och dessertgrupper.

Grupperna lagar sina rätter med assistans av Anne-Lise. Ansvariga för varje grupp färdigställer de sista detaljerna innan vi sätter oss till bords och njuter av det ni skapat.

Minimum 8 pers och recepten från kursen får man med sig hem.

 

Meny exempel, anpassas efter säsong

Sesammarinerad tonfiskcarpaccio på knaprig tortilla.
Serveras med syltad ingefära, chili och wasabimajonnäs.

***

Skånsk rådjurssadel med vårmurklor, bönragu, västerbottenostgratinerad jordärtskockpuré.
Serveras med mörk chokladsky.

***

Varm choklad i ugn med philadelpiasorbet, jordnötter och Dulce de Lechesås.