Annas Kök

Restaurang i Lund

Jul på Annas kök 2018

 

 

Nyårsmeny | 449:-/person |

Förrätt
Hummersallad med marinerad tomat, krispig fänkål, saltört och dill. Serveras med skaldjursbuljong,
färskostkräm och dillolja

Huvudrätt
Ytterfilé av skånsk dovhjort serveras med Pommes Anna smaksatt med tryffel, Karl-Johansvampkräm, glacerade svartrötter, picklad purpurkål, mustig calvadossky och friterad svartrot

Dessert
Mörk chokladkaka bakad på Valhrona Guanaja 70 % serveras med vispad kolapannacotta, yuzugelé, krispig choklad med havssalt och rostade pistagenötter

Endast förbeställning – Senast 27/12
Avhämtning den 30/12 mellan 12.00-16.00

 

Tapas |40:-/st|

  • Krämig äpple & currysill på surdegsknäckebröd
  • Kryddig pumpasoppa med rostade pumpafrön och västerbottenost
  • Gravad lax på vårt egna rågbröd med senapskräm
  • Krispigt svål (från svensk gris) med äpple och senapskräm
  • Terrine på confiterat anklår och kycklinglever med fikonmarmelad
  • Grönkålschips med saffransdippa

Julens goda

Desserter 

Citron och saffransmousse
Hjortron och mandelnougatine

Cheesecake
Mögelost, pepparkakscrumble och glöggelé

Skumtomtepannacotta
Risbräck och rårörda hallon

Mörk chokladmousse
Ingefära, apelsin och pistage

Polkagrispannacotta
Chokladganache och hasselnötter

55:-/st | 40:- Tapas-storlek

Kakor

  • Saffransbullar 25:-
  • Polkagriscookies 25:-
  • Risbräck 15:-
  • Pepparkaka med kristyr 15:-
  • Ingrids knäckiga pepparkakor 5:-

Godis

  • Tryfflar 20:-
  • Mozartkula 15:-
  • Apelsinkola 10:-
  • Chokladkola med havssalt 10:-
  • Ischoklad 5:-