Jul på Annas kök 2019
Nyårsmeny |449:-/Person|
Förrätt
Ceviche på Norsk fjordlax serveras med toast melba och gräslöksaioli toppad med handskalade
räkor & dill
Huvudrätt
Lågtempererad Oxfilé serveras med syrad röd steklök, Karl-Johansvampkräm, smörbakad purjolök, purjolökspulver, pommes Anna gratinerad med västerbottenost och mustig skysås
Dessert
Vaniljbakad persika serveras med våra hemmagjorda maränger, hallonpulver, kanderade pistagenötter och mörk chokladmousse
Avhämtning 30/12 vid bokad tid mellan 12.00-16.00
Julbuffé |299:-/person| (Gäller 25/11-27/12)
- Krämig dragon och senapssill – Citrusmarinerad Bjärepotatis, friterad kapris och råhyvlad morot
- Handskalade räkor – Krämigt ägg, citron, rågbrödskrisp, dillolja och dillmajonnäs
- Dillgravad norsk fjordlax – Frissésallad, hyvlad gurka, picklad silverlök, gravad citron och hovmästarsås
- Senapsbakad bog av svensk gris- Nejlikakaramelliserad lök, glacerade äppelklyftor, honungsrostade valnötter, persiljemajonnäs och grönkålskrisp
- Paté på kycklinglever – Rödlökschutney, smörbakad brysselkål och rostade hasselnötter
- Krämig Janssons frestelse på Annas köks vis – Få den varm eller värm enkelt upp den hemma
Till buffén serveras vårt eget julinspirerade bröd och vispat smör
Smått och gott | 35:-/st |
- Krämig pumpasoppa med baconkrisp och rostade pumpafrön
- Paté på kycklinglever med rödlökschutney och rostade hasselnötter
- Pepparkaksgrissini med mögelostcrème
- Smörbakade champinjoner med Karl-Johansvampmajonnäs och knaperstekt fläsk
- Grönkålschips med saffransaioli
Julinspirerade minismörrebröd på vårt eget rågbröd |59:-/st / Tapasstorlek 40:-/st |
- Krämig dragon och senapssill med citrusmarinerad Bjärepotatis, friterad kapris och råhyvlad morot
- Handskalade räkor, krämigt ägg, dillmajonnäs, citron och rågbrödskrisp
- Dillgravad norsk fjordlax med picklad silverlök, citron och hovmästarsås
- Senapsbakad bog av svensk gris med glacerade äppelklyftor, persiljemajonnäs och valnötter
- Paté på kycklinglever med rödlökschutney, smörbakad brysselkål och rostade hassenötter
Julens goda
Desserter
Mjölkchokladmousse på nötbotten täckt med mörk choklad smaksatt med apelsin
Vispad vanilj och pomeranspannacotta med chokladkrisp
Klassisk ris à la malta med hemmagjord saftsås
Saffranspannacotta med rårörda havtorn
Cheesecake med pepparkaksbotten och lingonglaze
55:-/st | 40:- Tapas-storlek
Kakor
Saffransbullar 25:-
Polkagriscookies 25:-
Pepparkaka med kristyr 15:-
Ingrids knäckiga pepparkakor 5:-
Tryfflar 20:-