Jul på Annas kök
Nyårsmeny
Havskräfta ”Sylvester” gratinerad med syrligt dragonsmör,
serveras med en cappuccino på jordärtskocka, havskräfta och cognac, toppad med fänkål, dill och jordärtskockschips
Helstekt hjortfilé bakad med enbär och timjan,
serveras med smörstekta kantareller, glaserade skånska äpplen, krämig rotselleripuré, potatis- och pancetta terrin, krispiga äppelchips och mustig Calvados sky
Chokladterrin på 70% choklad,
syrlig havtornsmousse, vaniljmarinerade blodapelsiner, pistagenötsflarn och citrontimjan
479:-/person
Endast förbeställning – Senast 27/12
Avhämtning 30/12 Mellan 12.00-16.00
Julens goda
Desserter | 55:-/st / 40:-/st tapas-storlek | Minimum 2 av varje sort |
Ris “à la hjortron”, vaniljkokt riskräm, vår egen hjortronsylt, kanderade pistagenötter och oxalis
Svartvinbärsmousse med syrlig svartvinbärscoulis, mandelflarn, karamell och kristalliserad vit choklad
Saffranscrème brulée gratinerad med muscovadosocker och toppad med färska bär
Mörk chokladmousse med apelsin och cointreau på nötbotten med vaniljmarinerade clementiner och riven choklad 70 % choklad
Kakor
Lussebullar med mandelmassa och russin 25:-
Stjärnanisdrömmar 18:-
Kranskakor med florsockerglasyr 20:-
Kolakakor med polkagrisar 18:-
Ingrids knäckiga pepparkakor 5:-
Mörka chokladtryfflar med vit chokladganache, apelsin och kanel 20:-
Saffransbiscotti 18:-
Förbeställ senast 4 dagar innan eller ring så ser vi om vi kan lösa det