Annas Kök

Restaurang i Lund

Catering

Vi lagar mat till fester av alla de slag. Födelsedagar, bröllop, studenter, dop, företagsrepresentation, stort, smått står vi redo att motsvara dina förväntningar och önskemål.

En buffé av snittar gör samtalet på festen! Små munfulla rätter perfekt till fördrink och mingel. Matigare blir vår smakrika buffé med säsongens råvaror. Minimum antal för en buffé eller snittar är 10 personer. Förbokning en vecka innan. En välkomponerad två eller tre rätters meny för den mysiga middagsbjudningen. Förbokning senast två dagar innan.

Oemotståndligt läckra tårtor och desserter har vi också att fresta Er med. Vi inspirerar med champagne, hallon, passion, kokos och choklad i våra lätta och luftiga mousser och tårtor.

Våra lovprisade desserter går givetvis också att beställa i önskat antal. Vi gör även våra egna smaksatta handdoppade tryfflar om man vill ha det där lilla extra till kaffet.

Icke att förglömma, dagens lunch, smörgåsar och vårt goda kaffe går givetvis också bra att köpa med sig hem.

Tre rätters Gåsmeny | Tre rätter 449:- | Två rätter 389:- | 7-15 November

Förrätt
Krämig mandelpotatissoppa med Västerbottensost, rökt gås, skånska äpplen, Västerbottensostchips, smördegsgrissini och nyplockad timjan

Huvudrätt
Rostat gåsbröst och confiterat gåslår, serveras med kompott på skånska äpplen och krusbär, friterad rosenkål, vår egen rödkål, äppelchips, glaserad färskpotatis från Gränsbogård
och mustig Whiskey sky

Dessert
Ljummen äpple tarte tatin på skånska äpplen serveras med vår egen vaniljsås och brynt vit choklad

Menyn är tillgänglig för avhämtning 7-15 November – Förbeställ senast en vecka innan

Säsongens buffe | 299:-/ person |

Whiskydoftande skaldjurssoppa – Kräftstjärtar, handskalade räkor, crudité på fänkål och skärbönor, färsk dill och rågbrödscrisp

Citronslungad färsk kronärtskocka – Nyplockad mejram, bovete, spansk pistou, salladsskott, saltrostad mandel och ekologisk Vesterhavsost

Kallrökt norsk fjordlax – Avokado, mango, chili, vårlök, risnudlar, syltad ingefära, sjökorall, soyabönor, paksoi, risnudelcrisp och wasabimajonnäs

Honungsglaserat ankbröst – Kantareller, butternutpumpa, skånska äpplen, ostronskivling, Puylinser, Karl-Johansvampcrème, grönkålschips och portvinsreduktion

Spansk bageripotatis

Våga egna nybakade surdegsbaguetter och vispat smör med havssalt

Trerätters meny | Tre rätter 349:- | Två rätter 289:- |

Smörrebröd | 55:-/st | Mini variant 40:-/st |

  • Handskalade räkor på vårt eget rågbröd, ägg, citronmajonnäs, citron & syrad rödlök
  • Laxsmörgås på vårt hembakade rågbröd med bakad och råhyvlad fänkål, pepparrotskräm, tomater och kapris
  • Wrap med pulled pork, chilimajonnäs, böngroddar, picklad morot, vårlök och rostade sesamfrön
  • Getost på rågbröd  med vår egen marmelad och valnötter
  • Smörrebröd med rostbiff, Karl-Johansvampmajonnäs och hyvlade champinjoner

Grillade mackor |89:-/st|

  • Grillad brioche med chipotlecrème, pulled pork, rödlök, tomat och cheddarost
  • Smördegsinbakad getost med tomatmarmelad, kanderade nötter, physalis och rödbetsreduktion

Tårtor |55:-/bit – 520:-/hel tårta| 12 bitar/tårta |

Hela tårtor pyntas fint och läggs vid önskemål på färgglada Jelly Bean-fat

  • Svartvinbärsmousse på nötbotten med svartvinbärsgelé
  • Hallonmoussetårta på chokladbotten med säsongens bär
  • Chokladmoussetårta med chokladgelé och färska bär på nötbotten
  • Passionfruktstarte med italiensk maräng

Önskas text på tårtan så löser vi gärna det till er

Desserter | 55:-/st | 40:-/tapasstorlek |

  • Chokladterrine med Dulce de leche, färska hallon och jordnötsflarn
  • Knäckig krusbärspaj med vår egen vaniljsås
  • Yoghurtpannacotta med kompott på skånska äpplen och havtorn, toppad med crumble och citrontimjan
  • Créme Catalana med säsongens bär
  • “Snickers” brownies med kolasås
  • Chokladkaka med kokostäcke
  • Våra egna tryfflar 20:-/st

Vi har även massor av goda kakor i vårt café som går att beställa. Minimum 10 av varje sort

Tveka inte att höra av er till oss, vi diskuterar gärna era önskemål!

Med reservation för eventuella ändringar

För bufféer, snittar, tårtor och desserter behöver vi din bokning en vecka i förväg (i mån av möjlighet)

För trerätters catering meny 3 dagar i förväg (i mån av möjlighet)

För bufféer, snittar, desserter och paket så har vi ett minimum på 10 personer/antal.