Annas Kök

Restaurang i Lund

Catering

Vi lagar mat till fester av alla de slag. Födelsedagar, bröllop, studenter, dop, företagsrepresentation, stort, smått står vi redo att motsvara dina förväntningar och önskemål.

En buffé av snittar gör samtalet på festen! Små munfulla rätter perfekt till fördrink och mingel. Matigare blir vår smakrika buffé med säsongens råvaror. Minimum antal för en buffé eller snittar är 10 personer. Förbokning en vecka innan. En välkomponerad två eller tre rätters meny för den mysiga middagsbjudningen. Förbokning senast två dagar innan.

Oemotståndligt läckra tårtor och desserter har vi också att fresta Er med. Vi inspirerar med champagne, hallon, passion, kokos och choklad i våra lätta och luftiga mousser och tårtor.

Våra lovprisade desserter går givetvis också att beställa i önskat antal. Vi gör även våra egna smaksatta handdoppade tryfflar om man vill ha det där lilla extra till kaffet.

Icke att förglömma, dagens lunch, smörgåsar och vårt goda kaffe går givetvis också bra att köpa med sig hem.

Säsongens buffe | 299:-/ person |

Skaldjur från Smögen – Avokado, mango, chili, syltad ingefära, mizunasallad, mangold, vanilj och limevinaigrette, gräslöksaioli och svarta sesamfrön

Ramslöksmarinerad färsk sparris – Riven Vesterhavsost, rågbrödskrisp, emulsion på 63 graders ägg, oxalis och sparriscrudité

Lättgravad och bakad Norsk fjordlax – Skånsk spetskål, rabarber, bovete, riven pepparrot, ärtskott och ramslökspesto

Citron och timjanbakade kycklingbröst från Lagerfeldts – Nyskördade primörer, saltkokt färskpotatis, purjolöksaska och stjälksalsa

Skånska charkuterier – Röd quinoa, melon, saltrostade hasselnötter, svenska äpplen, picklad smålök, nyklippt dill, späd sallad, vår egen mascarpone och citronvinaigrette

Till buffén serveras vårt eget surdegsbröd och vispat Grana Padanosmör

Trerätters meny | Tre rätter 349:- | Två rätter 289:- |

  • Nässelsoppa med 63 graders ägg, regnbågsrom och ärtskott från egen odling
  • Nattbakad kalv med Västerbottensostkrämad boveterisotto, smörslungade vårprimörer och mustig salviasky
  • Fläderpannacotta med rabarber & jordgubbskompott och mandelflarn

Smörrebröd | 55:-/st | Mini variant 40:-/st |

  • Handskalade räkor på vårt eget rågbröd, ägg, citronmajonnäs, citron & syrad rödlök
  • Laxsmörgås på vårt hembakade rågbröd med bakad och råhyvlad fänkål, pepparrotskräm, tomater och kapris
  • Wrap med pulled pork, chilimajonnäs, böngroddar, picklad morot, vårlök och rostade sesamfrön
  • Getost på rågbröd  med vår egen marmelad och valnötter
  • Smörrebröd med rostbiff, Karl-Johansvampmajonnäs och hyvlade champinjoner

Grillade mackor |89:-/st|

  • Grillad focaccia med färskost, örtpesto, mozzarella och grillad kronärtskocka & zucchini
  • Grillad surdegsmacka med dijonsenap, örtmarinerad kyckling, bacon, tomat och prästost

Tårtor |55:-/bit – 520:-/hel tårta| 12 bitar/tårta |

Hela tårtor pyntas fint och läggs vid önskemål på färgglada Jelly Bean-fat

  • Hallonmoussetårta på chokladbotten med säsongens bär
  • Citrontarte med italiensk maräng
  • Chokladmoussetårta med chokladgelé och färska bär på nötbotten
  • Mango och passionsfruktstårta på chokladbotten

Önskas text på tårtan så löser vi gärna det till er

Desserter | 55:-/st | 40:-/tapasstorlek |

  • Fläderpannacotta med vaniljmarinerade rabarber, jordgubbar och mandelknäck
  • Hallonmousse med chokladfudge och kompott på säsongens bär
  • Crème brûlée med säsongens bär
  • Creme Catalana med säsongens bär
  • Passionsfruktscréme med italiensk maräng
  • Blondie med vit choklad, torkade hallon och säsongens bär
  • Chokladkaka med kokostäcke
  • Våra egna tryfflar 20:-/st

Vi har även massor av goda kakor i vårt café som går att beställa. Minimum 10 av varje sort

Tveka inte att höra av er till oss, vi diskuterar gärna era önskemål!

Med reservation för eventuella ändringar

För bufféer, snittar, tårtor och desserter behöver vi din bokning en vecka i förväg (i mån av möjlighet)

För trerätters catering meny 3 dagar i förväg (i mån av möjlighet)

För bufféer, snittar, desserter och paket så har vi ett minimum på 10 personer/antal.