Annas Kök

Restaurang i Lund

Bröllop

Med välkomponerade menyer och fina råvaror anpassade för säsong står vi gärna för cateringen till ert bröllop. En bröllopsdag är en stor och viktig dag i livet och ska därför planeras väl och allt från dukning till bröllopstårta ska kännas rätt. Vi hjälper er att hitta en meny som passar för just ert bröllop. Vi tittar bland annat på vad det är för säsong, vilken stil på maten ni föredrar och hur många gäster som ska vara med på er dag. Allt för att få fram den bästa menyn för er. Önskar ni snittar till minglet, brownies till kaffet eller varför inte våra fantastiska moussetårtor som bröllopstårta? Då löser vi självklart det.

Vi bistår gärna med serveringspersonal och önskar ni hyra porslin så löser vi det också.

Vi har sammansatt exempel på menyer men vi skräddarsyr självklart efter era önskemål.

När ni har valt en meny så är ni välkomna in om ni önskar för en provmiddag där ni blir serverade menyn ni valt och efteråt sitter vi tillsammans och diskuterar vad ni tyckte och gör eventuella ändringar. Vi pratar även om upplägget för bröllopsmiddagen och om det finns andra delar som vi kan hjälpa till med. Ni betalar menypriset vid provningen men denna summan dras av vid eventuell bokning och betalning. För priser och eventuella frågor kontakta oss på telefon eller mejl.

 

 

Menyförslag 1

 

Förrätt
Skaldjurs Bisque på handskalade räkor och kräftstjärtar från Smögen serveras med våra egna parmesangnocchi, syrade sockerärtor, citronslungad skånsk fänkål, Spansk aioli med saffran och nyplockad dill

Huvudrätt
Crepinetteinbakat skånskt rådjur med smörstekt Hällestadsvamp, äpplen från Glorias äppelgård, krämig persiljerotspuré och Västerbottenostgratinerad potatisterrin på närodlad potatis. Serveras med reduktion på Cabernet Sauvignon och lingon

Dessert
Chokladterrin på 70 % choklad med havssalt. Serveras med syrlig hallonsorbet, dulce de leche, säsongens färska bär, jordnötter och chokladsticks

________________________________

 

Menyförslag 2

 

Förrätt
Grillad pilgrimsmussla på spett med skummig blåmusselcappuccino smaksatt med vit choklad, kräftstjärtar från Smögen och äkta vanilj

Huvudrätt
Långbakad svensk kalv serveras med våra egna parmesankrämade potatisgnocchi, rostad auberginepuré, baconchips, säsongens skånska primörer och mustig rödvinssås

Dessert
Champagnemousse med vit choklad serveras med kompott på skånska rabarber och jordgubbar, syrlig rabarbersorbet och hasselnötsflarn

_________________________________

 

Menyförslag 3

 

Förrätt
Sparriscappuccino med smörslungad färsk sparris och lufttorkad skinka serveras med vår egna focaccia & timjansmör

Huvudrätt
Örtbakad fläskfilé marinerad med nyplockade skånska örter serveras med krämig skogssvamprisotto, smörstekt Hällestadsvamp, riven parmesan och tryffeldoftande rödvinssky

Alt. Serranolindat svenskt kycklingbröst eller dagens färska fisk
 
Dessert
Vit chokladmousse med Cointreau, syrlig passionsfruktssås, citrusfrukter med mynta och krispig crumble