Annas Kök

Restaurang i Lund

Måndag: Kålpudding på gris från Olinge serveras med bakade plommon, smörstekt kål, rårörda lingon, kokt potatis och gräddsås

Tisdag: Confit på Knäredskyckling, morot och rotselleri i ett knyte av spetskål serveras med bulgur med färska örter och en mustig skysås

Onsdag: Bakad färsk havskattsfilé serveras med syrad röd steklök, grönärtspuré, potatisstomp, brynt smör och rågbrödskrisp

Torsdag: Öppen lasagne på svensk färs med kräm på soltorkade tomater, bakad zucchini, råhyvlad stjälkselleri och saltrostade nötter

Fredag: Boeuf Bourguignon på högrev serveras med rökt sidfläsk, syltad lök, champinjoner, bakad morot och krämig potatispuré

Veckans val:

Veckans soppa: Dagens soppa från buffén serveras med extra tillbehör från köket

Veckans sallad: Grönsallad med rosépepparbakad lax serveras med bakade betor, sotad lök, kapris, färskpotatis och senapskräm