Annas Kök

Restaurang i Lund

Måndag: Örtmarinerad svensk kycklingfilė och krämig risotto med schalottenlök, vitt vin, citron och spenat. Serveras med gröna bönor, grana padano ost, saltrostade pinjenötter och persilja

Tisdag: Nattbakad sida av svensk rapsgris serveras med blomkålskräm, stekt ostronskivling, smörbakad blomkål, blomkålscruditė, sesamfrön, misobuljong, rostad potatis och krasse

Onsdag: Dagens färska panerade fisk serveras med mosade ärtor, krispiga sockerärtor, tartarsås, picklad gurka, citron, örtslungad delikatesspotatis och ärtskott

Torsdag: Högrev brässerat med kryddpeppar och lagerblad, serveras med ugnsbakade morötter, picklade och råhyvlade betor, krämig potatispuré och persilja

Fredag: Confiterade anklår smaksatt med stjärnanis och Sichuanpeppar, serveras med pumpapuré, rostad spetskål, picklad pumpa, apelsinsky, gröna linser, rostade pumpafrön och salvia

Veckans val:

Veckans soppa: Dagens soppa från buffén med extra tillbehör från köket

Veckans sallad: Caesarsallad med krispig romansallad, krämig sardelldressing, plockat tupplår, varmrökt sidfläsk, picklad rödlök, våra egna krutonger och hyvlad grana padano ost