Annas Kök

Restaurang i Lund

Måndag: Nattbakad rimmad fläskbog med puré på plommon och skånska äåålen, variation på syrlig och krispig kål, gräddsås och kokt potatis

Tisdag: "Öppen lasagne" på färsk pasta med skånsk färs, semitorkade tomater, saltbakad rotselleri, krispig stjälkselleri, färskostkräm och torkade oliver

Onsdag: Fiskburgare i nybakad briochebulle med krispig sallad, saltgurka och rödlök. Serveras med ugnsbakad klyftpotatis och citronmajonnäs

Torsdag: Svensk kycklinglårfilé med kokosmjölk, limeblad, ingefära, rostad sötpotatis, cashewnötter, salladslök och ångat jasminris

Fredag: Rödvinsbrässerad svensk oxkind serveras med varmrökt sidfläsk, syltad lök, skogschampinjoner, ugnsbakade rotfrukter och potatispuré

Veckans val:

Veckans soppa: Dagens soppa från buffén med extra tillbehör från köket

Veckans sallad: Grönsallad med ekologiskt matvete, kallrökt lax, ägg, fänkål, ärter, rädisor, alfagroddar och dillmajonnäs