Annas Kök

Restaurang i Lund

Måndag: Confiterade svenska kycklinglår med kokosmjölk, curry, mango, saltrostade cashewnötter, rättika, koriander och jasminris

Tisdag: Krispig skånsk ribbenstek, syrad savojkål, svenska äpplen, plommon, rostad färskpotatis och smörad sky

Onsdag: Panerad fisk med tartarsås, krondillspicklad gurka, rädisor, citron och örtslungad färskpotatis

Torsdag: Wallenbergare på hjortfärs med persiljerot, smörstekt svamp, hyvlade champinjoner, rårörda blåbär, brynt smör och potatispuré

Fredag: Ox spetsbringa “tagliata" med zucchini, vaxbönor, rostade pinjenötter, rucola, torkade oliver och hyvlad grana padano ost

Veckans val:

Veckans soppa: Dagens soppa från buffén med extra tillbehör från köket

Veckans sallad: Grönsallad med marinerade skånska tomater, buffelmozzarella, sotad syrad silverlök, saltrostad mandel och svartkålspesto