Annas Kök

Restaurang i Lund

Måndag: Mozzarellagratinerad majskycklingfilé serveras med linguinipasta, bakad purjolök, vispad creme fraiche, rostade pinjenötter och tomatsås

Tisdag: Pulled pork i sotat tortillabröd serveras med färsk mango, picklad chili, rostad majs, krispig salladslök och avokadokräm

Onsdag: Dillbakad färsk sandskäddafilé serveras med blodapelsin, gräddkokt fänkål, rostade nötter, kokt potatis och krämig hummersås

Torsdag: Järpar på vildsvinsfärs smaksatta med libbsticka serveras med vaniljmarinerade hjortron, saltbakad rotselleri, smörstekt ostronskivling, potatispuré och gräddsås

Fredag: Rosastekt slaktarbiff smaksatt med rosmarin och vitlök serveras med semitorkade tomater, smörstekta brytbönor, bakade champinjoner, rostad färskpotatis och ljummen bearnaisesås

Veckans val:

Veckans soppa: Dagens soppa från buffén serveras med extra tillbehör från köket

Veckans sallad: Krispig sallad med bakat äpple, grönkpl, broccoli, fetaost, rostade hasselnötter, belugalinser och en vinaigrette på gräslök och senap