Annas Kök

Restaurang i Lund

Måndag: Crispy duck i nybakade kinesiska mandarinpannkakor, vårlök, limemarinerad gurka, färsk koriander, vår egen hoisinsås och rostade sesamfrön - Vegetariskt alternativ: Crispy kikärtor i kinesiska mandarinpannkakor med sötpotatis, linser och dagens tillbehör

Tisdag: Coq au vin på skånsk tupp från Alestad, smörstekt Hällestadsvamp, ramslöksmarinerad smålök, sprödstekt bacon och krämig potatiapuré - Vegetariskt alternativ: Våra egna parmesankrämade gnocchi med örtstekta gråärtor, gräslök, späd sallad, saltrostade pinjenötter och rödbetsreduktion

Onsdag: Spansk Bacalao på olivbakad fisk, rökt majonnäs, grillad paprika, saffran, chili Pimento-oliver och skånsk potatis, toppad med spröda briochekrutonger och färsk basilika - Vegetariskt alternativ: Spansk Bacalao med quinoa, örtmarinerad mozzarella, tomataioli och dagens tillbehör

Torsdag: Hjorttaco på nystekta tortillabröd, picklade havtorn, äpple och chilichutney, Hällestadsvamp, syltad rödlök, riven Västerbottenost, vår egen Karl-Johanmajonnäs, ruccola och nyplockad körvel - Vegetariskt alternativ: Nystekt tortillabröd med gulärtsfalafel och dagens tillbehör

Fredag: STÄNGT!

Veckans val: -

Veckans soppa: Dagens soppa från buffén serveras med extra tillbehör från köket

Veckans sallad: Grönsallad med skånsk vildsvinskorv, tomat och lökkompott, soltorkade tomater, oliver, körsbärstomater, quinoa, saltrostade pumpakärnor och balsamicovinaigrette - Alternativt getost istället för vildsvinskorv