Annas Kök

Restaurang i Lund

Måndag: Vi kolgrillar fläskfilé, handgjorda chorizo från Malmö & majskolvar. Serveras med vår egen BBQ-sås, rödkålscoleslaw, späd sallad och bakad potatis med ört och vitlökssmör

Tisdag: Klassiska Wallenbergare på svensk kalv, serveras med rårörda lingon, smörslungade gröna ärtor, nötbrunt smör och krämig potatispuré på närodlad potatis

Onsdag: Dagens färska fisk med kolgrillad skånsk spetskål, vår egen citronhollandaise med färskpressad citron, rödbetschips på närodlade betor och potatiscrème på potatis från Gränsbogård med spansk aioli

Torsdag: Krämig pappardellepasta toppas med svensk kallrökt skinka, riven parmesan, smörslungad färsk grön sparris och purjolök, svensk Danablu ost, rucola, purjolöksaska och saltrostade pinjenötter

Fredag: ”Black and White” på kolgrillad svensk oxe med apelsinglaserade sommarprimörer, Pommes Anna på närodlad potatis, vår egen bearnaisesås med färsk dragon och mustig rödvinssky

Veckans val: Krämig pappardellepasta toppas med svensk kallrökt skinka, riven parmesan, smörslungad färsk grön sparris och purjolök, svensk Danablu ost, rucola, purjolöksaska och saltrostade pinjenötter

Veckans soppa: Dagens soppa från buffén med extra tillbehör från köket

Veckans sallad: Grönsallad med kräftstjärtar, ägg, nyklippt dill, vårlök, färska skärbönor, bovete, vår egen citronaioli och krutonger