Annas Kök

Restaurang i Lund

Måndag: Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås, spetskål, rårörda lingon, inlagd gurka och kokt potatis

Tisdag: Ugnsbakad kycklinglårfilé serveras med sås på kokosmjölk, röd curry och ingefära, rostad broccoli, cashewnötter, rättika och jasminris

Onsdag: Dagens färska panerade fisk serveras med remouladsås, bakade gula betor, hyvlade rädisor, ärtskott och kokt potatis

Torsdag: Rimmad och långtidskokt svensk oxbringa serveras med syrlig dillsås, kålrotspuré, kålrabbi, färskriven pepparrot och buljongkokt potatis

Fredag: Pluma av svensk rapsgris marinerad med rostad vitlök och timjan serveras med rostade jordärtskockor, bakad tomat, pommes Anna och nyslagen bearnaisesås

Veckans val:

Veckans soppa: Dagens soppa från buffén med extra tillbehör från köket

Veckans sallad: Grönsallad med tandoorikryddat kalkonbröst från vikingfågel i Munka-Ljungby, couscous, picklade grönsaker, yoghurtdressing och rostad kokos