Warning: Use of undefined constant lunchmeny - assumed 'lunchmeny' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 20 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php:20) in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 24 Lunchmeny Feed http://www.annaskok.se Annas Kök Lunchmeny sv-se Notice: Undefined variable: ps in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 32 Notice: Trying to get property 'post_date_gmt' of non-object in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 32 Fri, 18 Sep 2020 23:55:52 +0000 Notice: Undefined variable: ps in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 33 Notice: Trying to get property 'post_date_gmt' of non-object in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 33 Fri, 18 Sep 2020 23:55:52 +0000 joost@yoast.com Lunchmeny http://www.annaskok.se/lunchmeny/lunchmeny/

Måndag: 20 timmarsbakad skånsk rapsgrissida med schalottenlökfräst närodlad spetskål, nyplockad timjan, krämig blomkålspuré, saltkokt färskpotatis från Gränsbogård, mustig sky och vår egen senap

Tisdag: Klassiska Wallenbergare på skånsk kalv serveras med rårörda lingon, smörslungade gröna ärtor, krämig potatispuré på närodlad potatis och brynt smör

Onsdag: Dagens färska fångst serveras med Vesterhavsostkrämad risotto, saltrostade hasselnötter och smörstekt svamp från Hällestad toppad med skaldjursskum och dillolja

Torsdag: Svampkrämad färsk pasta serveras med smörstekta kantareller och portabellosvamp, toppad med rostade valnötter, rucola, aprikoser, hyvlad Grana Padano och färsk tryffel

Fredag: Rödvinsbräserad KRAV Hereford oxe från Söderåsen serveras med rostade skånska rotfrukter, glaserad steklök, potatis- och palsternackskaka toppad med sprödstekt bacon och rotfruktschips

Veckans val: Halloumiburgare serveras i vårt egna nybakade briochebröd med avokadocrème, körsbärstomater från Sunnanå, chipotlemajonnäs, picklad rödlök, späd sallad, vitlöksrostad färskpotatis och het spetskålslaw (alternativt pulled pork)

Veckans soppa: Dagens soppa från buffén med extra tillbehör från köket

Veckans sallad: Veckans krispiga sallad "poke" med kallrökt norsk fjordlax, mango, avokado, vårlök, chili, misomarinerade sojabönor, syltad rödlök, ingefära och wasabimajonnäs

125

165

115

115

Sat, 14 Apr 2012 07:14:05 +0000 http://www.annaskok.se/lunchmeny/lunchmeny/