Notice: Use of undefined constant lunchmeny - assumed 'lunchmeny' in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 20 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php:20) in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 24 Lunchmeny Feed http://www.annaskok.se Annas Kök Lunchmeny sv-se Notice: Undefined variable: ps in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 32 Notice: Trying to get property of non-object in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 32 Sun, 20 May 2018 17:13:07 +0000 Notice: Undefined variable: ps in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 33 Notice: Trying to get property of non-object in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 33 Sun, 20 May 2018 17:13:07 +0000 joost@yoast.com Lunchmeny http://www.annaskok.se/lunchmeny/lunchmeny/

Måndag: GRILLPREMIÄR! 125:- Vi serverar mixed grill från vår kolgrill, ölmarinerad fläskfilé på skånsk 046 öl, svensk kyckling och korv, serveras med vår egen BBQ-sås, rostad majscrème, ljummen pastasallad med soltorkade tomater, oliver, rucola och färska örter, klyftpotatis på skånsk potatis och färsk timjan

Tisdag: Crispy pork på nattbakad svensk gris från Ugglarp glaserad med Mole glaze, serveras i nystekta tortillabröd med vår egen Chipotlemajonnäs, grillad ananas, limemarinerad gurka, mango, röd chili, tomat, färsk koriander, kummin och vårlök

Onsdag: Dagens färska fisk serveras med citronslungade färska vårprimörer, nyvispat Sandefjordsmör med bladpersilja, babyspenat, stampad potatis från Gränsbogård med vårlök och olivolja, toppad med vårlöksaska och färsk dill

Torsdag: Våra egna kåldolmar på svensk oxfärs och färsk skånsk spetskål, serveras med rårörda lingon, syrad gurka, smörslungad färskpotatis och mustig gräddsås med egengjord lingongelé, toppad med nyplockad bladpersilja

Fredag: Fredags ”Steakhouse” på 22 timmarsbakad Gödkalv marinerad med färsk rosmarin och vitlök, rostade skånska rotfrukter och egenvispad chilibearnaisesås, serveras med vitlök- och parmesan pommes frites eller spansk bageripotatis på närodlad potatis och olivolja

Veckans val: Halstrad norsk fjordlax serveras med med handskalade räkor, citronslungade färska vårprimörer, nyvispat Sandefjordsmör med bladpersilja, babyspenat, smörkokt färskpotatis och vårlöksaska

Veckans soppa: Dagens soppa från buffén med extra tillbehör från köket

Veckans sallad: Grönsallad med fransk brieost, säsongens jordgubbar, kanderade valnötter, physalis, krasse från egen odling och balsamicovinaigrette

115

165

110

110

Sat, 14 Apr 2012 07:14:05 +0000 http://www.annaskok.se/lunchmeny/lunchmeny/