Notice: Use of undefined constant lunchmeny - assumed 'lunchmeny' in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 20 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php:20) in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 24 Lunchmeny Feed http://www.annaskok.se Annas Kök Lunchmeny sv-se Notice: Undefined variable: ps in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 32 Notice: Trying to get property of non-object in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 32 Sun, 22 Jul 2018 23:45:42 +0000 Notice: Undefined variable: ps in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 33 Notice: Trying to get property of non-object in /customers/3/b/c/annaskok.se/httpd.www/wp-content/themes/ak-theme/custom-feed.php on line 33 Sun, 22 Jul 2018 23:45:42 +0000 joost@yoast.com Lunchmeny http://www.annaskok.se/lunchmeny/lunchmeny/

Måndag: Vi kolgrillar fläskfilé, handgjorda chorizo från Malmö & majskolvar. Serveras med vår egen BBQ-sås, rödkålscoleslaw, späd sallad och bakad potatis med ört och vitlökssmör

Tisdag: Klassiska Wallenbergare på svensk kalv, serveras med rårörda lingon, smörslungade gröna ärtor, nötbrunt smör och krämig potatispuré på närodlad potatis

Onsdag: Dagens färska fisk med kolgrillad skånsk spetskål, vår egen citronhollandaise med färskpressad citron, rödbetschips på närodlade betor och potatiscrème på potatis från Gränsbogård med spansk aioli

Torsdag: Krämig pappardellepasta toppas med svensk kallrökt skinka, riven parmesan, smörslungad färsk grön sparris och purjolök, svensk Danablu ost, rucola, purjolöksaska och saltrostade pinjenötter

Fredag: ”Black and White” på kolgrillad svensk oxe med apelsinglaserade sommarprimörer, Pommes Anna på närodlad potatis, vår egen bearnaisesås med färsk dragon och mustig rödvinssky

Veckans val: Krämig pappardellepasta toppas med svensk kallrökt skinka, riven parmesan, smörslungad färsk grön sparris och purjolök, svensk Danablu ost, rucola, purjolöksaska och saltrostade pinjenötter

Veckans soppa: Dagens soppa från buffén med extra tillbehör från köket

Veckans sallad: Grönsallad med kräftstjärtar, ägg, nyklippt dill, vårlök, färska skärbönor, bovete, vår egen citronaioli och krutonger

115

165

110

110

Sat, 14 Apr 2012 07:14:05 +0000 http://www.annaskok.se/lunchmeny/lunchmeny/